За рішення

За рішення "іменем клану Балог" Москаль оголосив суд "кишеньковим"

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оскаржуватиме рішення Мукачівського райсуду про відміну його позову до місцевої міськради з приводу відмови фінансування ПТУ.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської облдержадміністрації.

Звертатися Москаль вирішив до Львівського апеляційного суді.

«Якщо ухвала суду одразу після винесення 3 лютого з’являється в кишенькових балогівських ЗМІ, а позивач – облдержадміністрація в особі голови ОДА – її досі не отримала, то про що тут взагалі можна говорити? Ухвала винесена за повністю надуманими мотивами й буде оскаржена в Львівському апеляційному адміністративному суді. За результатами розгляду я направлю звернення у Вищу кваліфікаційну комісію суддів для притягнення даного судді до відповідальності. І окремо попрошу з’ясувати, яким чином ухвала одразу після винесення опинилася в Інтернеті, а в позивача її досі немає», - наголосив Москаль.

«Я переконаний, що Верховна Рада України прийме зміни до Конституції щодо реформи правосуддя. Постараюся бути на атестаційній комісії, яка атестуватиме суддів Мукачівського міськрайонного суду, і наведу всі аргументи, щоб вони зрозуміли – рішення суду необхідно виносити іменем України, а не іменем клану Балог», - зазначив він.

Нагадаємо, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль подавав до суду на Мукачівську міськраду, яку очолює Андрій Балога, син народного депутата Віктора Балоги, з тим, щоб зобов'язати чиновників профінансувати з міської казни професійно-технічні навчальні заклади Мукачева. Перед тим Мукачівська міська рада відмовилася виконувати положення Закону «Про Держбюджет України на 2016 рік» у частині місцевого фінансування професійно-технічних навчальних закладів.

Як повідомляв Укрінформ, 4 лютого ВР ухвалила внесення змін до Бюджетного кодексу щодо фінансування професійно-технічної освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-