Шандрі знайшли роботу на Банковій

Шандрі знайшли роботу на Банковій

Укрінформ
Колишній керівник Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра буде призначений радником Президента України.

Про це Петро Порошенко заявив під час представлення нового очільника ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хотів би наголосити, що на пенсію Володимиру ще рано. Ми домовилися, що він переходить на роботу моїм радником, відповідатиме за напрямок в Адміністрації Президента», - сказав Порошенко.

Президент також висловив подяку Шандрі за його роботу на чолі області впродовж  двох найважчих у новітній історії України років.

«Ви втримали ситуацію в дуже непростий час у регіоні, який є одним із лідерів соціально-економічного розвитку України», - наголосив Глава держави.

Водночас Порошенко прокоментував призначення нового губернатора - Максима Мельничука. "Дуже важливо, що все його життя пов'язано зі столичним регіоном - з Київською областю. Він молодий академік, доктор наук, талановитий учений, заслужено став віце-президентом Національної академії аграрних наук, де відповідав за координацію інвестиційних та інноваційних проектів по всій Україні», - сказав Порошенко.

Президент розповів, що Мельничук був учасником дванадцяти раундів переговорів по зоні вільної торгівлі з Євросоюзом, тому як ніхто інший добре знає можливості, які ЗВТ відкриває для України. 

«Я хотів би привітати Вас, пане Мельничук, з новою роботою, а Київщину - з новими можливостями, що відкриваються завдяки Вашим знанням, досвіду і менеджерським навичкам. Я покладаю на Вас дуже серйозні надії», - резюмував Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-