У

У "Самопомічі" допускають вихід із коаліції

Укрінформ
Парламентська фракція "Об'єднання "Самопоміч" може вийти зі складу коаліції Верховної Ради у разі, якщо їх вимоги не будуть виконані.

Про це в ефірі "112 Україна" заявила народний депутат від партії Тетяна Острікова.

За її словами, фракція прийняла рішення про висловлення недовіри Уряду Арсенія Яценюка: "Самопоміч" прийняла рішення, що ми висловлюємо недовіру цьому Уряду, ми вимагаємо його повної відставки, в тому числі з відставкою Прем’єр-міністра".

Якщо цього не буде виконано, наголосила Острікова, "Самопоміч" може вийти із коаліції.

"Питання виходу із коаліції, у разі якщо Уряд не буде повністю переформатований, ми будемо окремо вирішувати в залежності від того, чи будемо ми представлені в цьому Уряді і яким чином ми там будемо представлені", - заявила нардеп.

Нагадаємо, 29 січня відбулося засідання робочої групи щодо внесення змін до коаліційної угоди, її планують доповнити пунктами про терміни виконання домовленостей і відповідальності за їх зрив.

За словами заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка, в групу планують залучити 16 осіб від коаліції. Також запропонували "Радикальній партії" подати свої кандидатури в цю робочу групу.

Як відомо, міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко написав заяву про відставку з посади рішенням фракції "Самопоміч".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-