Самопоміч вважає безцінним міністра, якого відкликала з уряду

Самопоміч вважає безцінним міністра, якого відкликала з уряду

Укрінформ
"Самопоміч" не бачить жодного іншого міністра аграрної політики у складі нового уряду, крім Павленка.

Так народний депутат та заступник голови фракції "Самопоміч", голова антикорупційного комітету ВР Єгор Соболєв прокоментував питання щодо можливості подання кандидатури Олексія Павленка до складу нового уряду у разі його переформатування, повідомляє agronews.ua.

"Павленко отримав величезний успішний досвід. Ми хочемо далі з ним працювати. "Самопоміч" не бачить жодного іншого аграрного міністра у складі нового уряду", - сказав Соболєв.

За його словами, вчора на засіданні фракції було висловлено подяку Павленку за його кроки з дерегуляції та роботу на економічне зростання в аграрному секторі впродовж минулого року. "Його відкликання з уряду - не крок проти нього як фахівця. Він - найбільш успішний міністр», - додав політик.

Як відомо, 22 січня "Самопоміч" прийняла рішення відкликати з Кабінету міністрів України міністра аграрної політики і продовольства Павленка. Пізніше міністр заявив, що "Самопоміч" не вела з ним консультації щодо відкликання з посади міністра.

Сьогодні віце-спікер ВР Оксана Сироїд заявила, що фракція «Самопоміч» прийме рішення щодо можливості делегування від своєї політичної сили міністра до складу уряду лише після того, як стане відомо про нову кандидатуру прем'єр-міністра. Вона зазначила, що після того, як стане відомо, хто очолить наступний Кабмін, «Самопоміч» визначатиметься з доцільністю делегування туди «свого» міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-