Парасюк розповів, за що бив і битиме прокурорів

Парасюк розповів, за що бив і битиме прокурорів

Відео
Укрінформ
Народний депутат Володимир Парасюк пояснив свою різку поведінку під час засідання Закарпатського апеляційного суду у справі про бійку на Драгобраті.

"А тепер про прокурорів... Можете мене засуджувати, але я жорстко реагуватиму, коли принижуватимуть честь та гідність моїх побратимів. Я ніколи не мовчатиму на хамське відношення і вислови: "А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти." Я борюсь так як вмію і може це часом трохи емоційно, але це щиро. Герої Майдану, добровольці, кіборги не повинні сидіти в тюрмах через шиті білими нитками справи", - написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

"Дякую хлопцям з МВС і Нацгвардії, що не повелись на провокації і не допустили, щоб нас знову зіткнули лобами", - додав він.

Парасюк запевняє, що за статусом депутата не ховається, якщо йдеться про його відповідальність. Водночас зазначає, що написав 78 законопроектів, з яких 8 вже стали законами України. "Але проблема в тому, що я, як представник законодавчої влади в країні, повинен вдаватись до акції прямої дії, щоб добитись реальних змін", - пояснив він.

"Троє хлопців на волі. "Хорват" і "Педро" не в СІЗО, а в лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу... Ми знову змогли довести, що не буде так як хтось собі вирішив. Ніхто не буде використовувати органи державної влади для того, щоб прибрати патріотів. Вся брехня знову вилізла на поверхню, і про російські рублі, і про те, хто кого бив. Мені боляче дивитись, що чиновники замість того, щоб допомогти хлопцям, які повернулись з війни, намагаються їх дискредитувати", - пише народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-