Прокуратура завела справу за бійку у суді над бійцями ПС за участі Парасюка

Прокуратура завела справу за бійку у суді над бійцями ПС за участі Парасюка

Укрінформ
Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 ККУ) у приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області під час розгляду скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим бійцям ПС через бійку на Драгобраті.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

"Йдеться про ситуацію, коли в період з 23 год. 30 хв.  22 січня по 7 год. 23 січня 2016 року, народним депутатом Парасюком В.З., разом з групою невстановлених осіб близько 50-80 чоловік одягнутих в камуфляжну форму з нашивками ДУК "Правий сектор", які прибули до залу суду для підтримки підозрюваних, було спровоковано штовханину з правоохоронцями в ході якої правопорушники грубо висловлювались нецензурною лайкою, спровокували бійку та почали блокувати можливість конвоювання із зали суду підозрюваного, при цьому пошкодили майно, яке перебувало в приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області", - зазначили у відомстві.

Повідомляється, що розслідуванням вказаного кримінального правопорушення займається слідче управління ГУНП в Закарпатській області.

На сайті прокуратури розміщено уривок відео, на якому нардеп Парасюк агресивно поводиться щодо представника облпрокуратури, жбурляє в його бік ємність з водою та папери.

Фото: zak.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-