Україні потрібні герої в уряді, парламенті й бізнесі - Столтенберг

Україні потрібні герої в уряді, парламенті й бізнесі - Столтенберг

Укрінформ
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг стверджує, що для України настав час героїв, і не лише на полі бою, а в усіх сферах громадсько-політичного життя.

На цьому він наголосив під час свого виступу перед народними депутатами у сесійній залі Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це час героїв і Україні вони потрібні більш, ніж коли-небудь. Не просто на полі бою, але і тут, в парламенті, в уряді, в бізнесі, в громадянському суспільстві", - сказав Столтенберг. 

Генсек НАТО підкреслив, що Україна вже досягла "вражаючого прогресу", але попереду ще великий шлях, "чітке лідерство необхідно на кожному рівні українського суспільства".

Читайте також: Столтенберг процитував Шевченка: Та не однаково мені

"І більш, ніж де-інде, це має йти від Президента, від Прем'єр-міністра і від вас, обраних представників народу. І я високо оцінюю те, як далеко ви вже зайшли. І я закликаю вас рухатися далі цим шляхом, боротися з корупцією, посилювати верховенство права і забезпечувати прозорість в усіх частинах громадського життя", - зазначив Столтенберг.

Разом з генсеком НАТО в сесійній залі були присутні члени Північно-Атлантичної ради НАТО.

Раніше генсек НАТО на чолі делегації Альянсу взяв участь у засіданні Комісії "Україна-НАТО", також за його участю відкрито новий офіс Представництва НАТО в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-