НАТО продовжить партнерство із Україною - Столтенберг

НАТО продовжить партнерство із Україною - Столтенберг

Укрінформ
Північноатлантичний альянс продовжить тісну співпрацю з Україною у сфері оборони та здійсненні економічних реформ.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на відкритті виставки «Україна-НАТО. Формула безпеки» сьогодні в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«НАТО завжди активно підтримувало суверенітет, територіальну цілісність, демократичні інституції України та її Збройні сили. НАТО і надалі буде тісно співпрацювати з Україною у питаннях оборони, урядування та економічних реформ, які є надзвичайно важливими для української стабільності, процвітання і розвитку», - сказав Столтенберг.

Він зазначив, що впродовж 20 років співпраця між Північноатлантичним альянсом і Україною постійно розвивалася. Столтенберг підкреслив, що Україна надавала активну підтримку у гарантуванні спільної безпеки, беручи участь в усіх місіях, які здійснювалися під проводом НАТО.

«Ви робили це попри численні виклики, які існували у вас вдома», - підкреслив генсек НАТО.

Читайте також: Столтенберг та посли країн НАТО приїхали на Банкову

Коментуючи експозицію виставки, Столтенберг зазначив, що вона показує головні віхи в історії України та світу після Другої світової війни. За його словами, всі ці речі тісно взаємопов'язані, але важливість виставки виходить за межі презентації фактів та дат історії, бо демонструє, чого можуть досягти люди, які об'єднуються заради захисту спільних цінностей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-