Полторак розповів британському колезі про реформу армії

Полторак розповів британському колезі про реформу армії

Укрінформ
Міністри оборони України та Великої Британії Степан Полторак і Майкл Феллон обговорили в Лондоні безпекову ситуацію в Україні та світі.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Під час зустрічі сторони обговорили поточну безпекову ситуацію в Україні та світі", - йдеться у повідомленні. 

Крім цього, Полторак поінформував британського колегу про стан реформування Збройних сил України та роль радників Великої Британії, які працюють в Україні та надають консультаційну допомогу в процесі реформування. 

"Без допомоги радників було б надзвичайно важко, я хочу подякувати за їх роботу та відданість справі. Також я задоволений рівнем підготовки, який надають інструктори з Великої Британії, коли вчать наших військових. Цей процес необхідно продовжувати", - підкреслив міністр оборони України.

Під час зустрічі також обговорювалися питання надання допомоги британською стороною у створенні сержантських та старшинських коледжів в Україні. 

"Реформування системи підготовки цієї категорії військовослужбовців є необхідним і дуже актуальним", - зазначив міністр оборони України. 

Читайте також: Полторак привітав американців із Днем незалежності

Також Полторак запросив свого британського колегу відвідати Київ під час святкування країною Дня Незалежності України.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України перебуває у Великій Британії у складі офіційної урядової делегації на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-