Гройсман у Лондоні презентує план дій України до 2020 року

Гройсман у Лондоні презентує план дій України до 2020 року

Укрінформ
Під час одноденної конференції з питань реформ в Україні, що відбувається в Лондоні, Україна презентує план дій до 2020 року.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман журналістам після зустрічі з Прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей у Лондоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми презентуємо план дій до 2020 року. Всі мають зрозуміти: ми маємо бути прогнозовані як усередині країни, і зрозумілі для українських громадян, так і для наших міжнародних партнерів. Ми завтра презентуємо абсолютно чіткі погляди, куди ми йдемо, що хочемо отримати», - заявив Гройсман.

Читайте також: Україна потребує інвестицій в усі сфери і галузі - прем'єр

Він зазначив, що відповідно до презентованого плану Україна планує «залучати підтримку наших міжнародних партнерів у багатьох сферах».

«Будемо говорити про плани, конкретні дії, і про те, яким чином світова спільнота, наші друзі зможуть нам допомагати на цьому шляху», - зазначив Прем'єр-міністр.

Гройсман наголосив, що Україна багато років ішла до того, «щоб створити таку центральну подію».

«Я подякував Прем'єр-міністру Великобританії, який доклав дуже багато зусиль, щоб ця конференція стала можливою», - зазначив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-