Гройсман прибув до Великої Британії

Гройсман прибув до Великої Британії

Укрінформ
Українська делегація на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом щойно прибула до Лондона, літак приземлився в аеропорту Станстед.

О 14.15 у офіційній резиденції британського прем’єра відбудеться зустріч Володимира Гройсмана з Терезою Мей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також у програмі сьогодні зустріч українського прем'єра з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті, участь у засіданні Ради директорів ЄБРР, робоча вечеря з учасниками міжнародної конференції з питань реформ в Україні.

Читайте також: Гройсман у Британії візьме участь у конференції з питань реформ в Україні

У складі української делегації на чолі з прем’єром - 15 осіб, зокрема віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр КМУ Олександр Саєнко, міністр фінансів Олександр Данилюк, глава МЗС Павло Клімкін, міністр юстиції Павло Петренко, міністр оборони Степан Полторак, міністр соцполітики Андрій Рева, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та інші посадовці.

Конференція з питань реформ в Україні відкриється завтра о 9-й за місцевим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-