Гройсман візьме участь у засіданні Ради директорів ЄБРР

Гройсман візьме участь у засіданні Ради директорів ЄБРР

Укрінформ
Прем’єр Володимир Гройсман 5-7 липня здійснить візит до Великої Британії, в ході якого візьме участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку.

Про це повідомляється на Урядовому порталі

“Глава уряду України візьме участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку та зустрінеться з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті”, - йдеться в повідомленні.

Також Гройсман проведе зустріч з Прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей. 

Читайте також: Уряд схвалив проект закону, що дозволить ефективно продати 893 держпідприємства

6 липня Прем’єр-міністр візьме участь в пленарному засіданні Конференції з питань реформ в Україні. Програмою візиту передбачена спільна прес-конференція з державним секретарем Великої Британії у закордонних справах Борисом Джонсоном.

Також заплановані зустрічі Гройсмана з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, з головою та членами парламентської групи із зв’язків з Верховною Радою України, з лідерами британського бізнесу.

7 липня глава уряду України візьме участь в інвестиційній конференції «Dragon Capital», дасть інтерв’ю низці провідних засобів масової інформації, зустрінеться з лідерами української громади та духовенства, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше сьогодні Гройсман заявляв, що завтра відбудеться його зустріч у Лондоні з Терезою Мей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-