РНБО найближчим часом розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу - Турчинов

РНБО найближчим часом розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу - Турчинов

Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони України найближчим часом розгляне проект закону про реінтеграцію Донбасу.

Про це голова РНБО Олександр Турчинов сказав, спілкуючись з журналістами на заводі ім.Малишева у Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Закон ще не передавався до Верховної Ради. Закон готовий, зараз експерти з питань безпеки та правознавці допрацьовують конкретні його деталі. Ви знаєте, що президент вже повернувся з дуже важливого відрядження закордонного. Найближчим часом у нас буде проведена Рада національної безпеки і оборони, і після схвалення цього закону на РНБО він буде надісланий Президентом до Верховної Ради", - зазначив Турчинов.

Він також наголосив, що сподівається на прийняття цього закону депутатами Верховної Ради вже на поточній сесії.

Як повідомлялося, 19 червня перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що в парламенті створено групу для роботи над ініційованим Президентом Петром Порошенком проектом закону «Про державну політику відновлення суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донецької і Луганської областей».

За словами представника Президента у Верховній Раді, народного депутата Ірини Луценко, у складі робочої групи - близько 20 народних депутатів від коаліції, а до роботи над законопроектом також залучена РНБО. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-