Порошенко каже, що обговорював долучення США до

Порошенко каже, що обговорював долучення США до "нормандського формату"

Відео
Укрінформ
Наразі немає необхідності змінювати "нормандський формат" чи мати паралельний до Мінського процес, водночас активніша участь США у Мінському процесі вітатиметься.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко у заяві для ЗМІ за результатами зустрічей у Конгресі США, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми не бачимо необхідності змінювати "нормандський формат" і мати якийсь паралельний трек до Мінського процесу”, - сказав глава Української держави, відповідаючи на запитання, чи існує потреба у зміні форматів з урегулювання ситуації на Донбасі.

Водночас Порошенко зазначив, що під час переговорів у Вашингтоні справді йшла мова про "більш активне залучення наших американських партнерів до "нормандського формату".

"Ми повністю відкриті і вітаємо ці кроки. І будемо вітати більш активну участь, у тому числі представницьку, у форматі Мінського процесу, у тому числі у форматі Тристоронньої контактної групи. Ми вважаємо, що це може принести нове дихання, перезавантаження та швидкі результати”, - заявив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-