Путіна треба зупинити - конгресмен Маккол після поїздки в Україну

Путіна треба зупинити - конгресмен Маккол після поїздки в Україну

Укрінформ
Голова комітету Палати представників США з внутрішньої безпеки Майкл Маккол на власні очи пересвідчився, що на Донбасі триває війна з Росією, і закликає посилити тиск на Кремль і допомогу Україні.

Про це повідомляє "Голос Америки"

«Ця країна зараз знаходиться в стані війни з Росією, з Путіним. В той час, як я промовляю ці слова, чотири мільйони людей знаходяться під окупацією на сході України, а Крим захоплений Росією... Тут є епіцентр війни проти путінської неприкритої агресії, російської агресії, розгорнутої не тільки проти України, а і проти всього світу... Ми багато чого можемо навчитись в України і вже дізнались багато протягом цієї подорожі, але єдина річ очевидна – пана Путіна треба зупинити»​, - наголосив Маккол, розповідаючи про враження від візиту до України.

Він також зазначив, що досвід України допоможе у посилення кібербезпеки та національної безпеки США.

«Час цієї поїздки був обраний абсолютно вірно, так як Росія продовжує вдаватись до кібервійни і провадити військові дії проти наших союзників. Ми повинні продовжувати працювати і підтримувати ці європейські країни в боротьбі проти всіх і кожної російської дії з дестабілізації та втручання до них. Після перебування на передньому краї російської агресії і, провівши переговори з лідерами інших країн, я усвідомив, що нам потрібно робити для того, щоб підтримати їх, і також дізнався про те, чого може навчити нас їх досвід задля посилення нашої кібербезпеки та національної безпеки», - заявив Маккол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-