Януковичу надали три варіанти відеозв'язку, він відмовився

Януковичу надали три варіанти відеозв'язку, він відмовився

Укрінформ
Екс-президенту Україну Віктору Януковичу було надано три варіанти відеозв'язку під час сьогоднішнього засідання суду, однак він ними не скористався.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Суд також нагадав, що обвинуваченому Януковичу надано три варіанти відеозв'язку під час сьогоднішнього засідання, якими він не скористався", - зазначила вона.

Раніше повідомлялося, що Оболонський райсуд міста Києва відмовив адвокатам Януковича у задоволенні клопотання про звернення до РФ щодо участі обвинуваченого у судовому засіданні за допомогою відеоконференції.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Оболонський районний суд м. Києва продовжив підготовче засідання за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Напередодні Ростовський обласний суд відмовився організовувати у четвер, 18 травня, відеозв'язок для участі Януковича в засіданні Оболонського райсуду Києва.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-