Відеодопит Януковича: суд не буде просити допомоги з Ростова

Відеодопит Януковича: суд не буде просити допомоги з Ростова

Укрінформ
Оболонський районний суд м. Києва відмовив у задоволенні клопотання адвокатів Януковича про звернення до Мін'юсту РФ та Ростовського обласного суду про міжнародну правову допомогу для організації офіційного відеовключення Віктора Януковича.

Про це оголосив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив у клопотанні сторони захисту про міжнародну правову допомогу та звернення до Мін'юсту РФ і Ростовського облсуду відмовити. Суд надав Януковичу право брати участь у засіданні шляхом відеоконференції не лише через Skype. Янукович може вийти на будь-який відеоконференцзв'язок", - сказав Дев'ятко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Оболонський районний суд м. Києва продовжив підготовче засідання за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Напередодні Ростовський обласний суд відмовився організовувати у четвер, 18 травня, відеозв'язок для участі екс-президента України Віктора Януковича в засіданні Оболонського райсуду Києва.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-