Рада сьогодні розгляне питання аграрної політики, культури і духовності

Рада сьогодні розгляне питання аграрної політики, культури і духовності

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть низку законопроектів щодо аграрної політики та питань культури і духовності.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, до порядку денного засідання парламенту у четвер внесено законопроект про державний контроль, що здійснюється з метою перевірки відповідності законодавству про безпечність та якість харчових продуктів і кормів, здоров'я тварин; проект закону щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства.

Крім того, нардепи мають розглянути законопроект про особливий статус релігійних організацій, керівні центри яких розташовані у державі, яка визнана Верховною Радою державою-агресором. Планується до розгляду і проект змін до закону "Про свободу совісті та релігійні організації" (щодо зміни релігійними громадами підлеглості).

Верховна Рада у четвер може ухвалити проект постанови про заходи щодо захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, протидії терористичній діяльності.

У порядку денному - низка законопроектів щодо внесення змін до Кримінального кодексу України. Зокрема, нардепи мають розглянути у першому читанні проект закону щодо правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення.

Народні депутати сьогодні також можуть ухвалити рішення про включення до порядку денного сесії урядових законопроектів щодо медичної реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-