Насіров каже, його дружині немає на що жити — при обшуку забрали всі гроші

Насіров каже, його дружині немає на що жити — при обшуку забрали всі гроші

Укрінформ
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров стверджує, що його дружині немає за що жити, оскільки під час обшуку в нього вдома детективи НАБУ вилучили останні гроші.

Про це він заявив журналістам в Солом'янському суді м. Києва, де сьогодні розглядається клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження йому запобіжного заходу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є рішення суду про те, щоб повернути частину майна, але воно так і не було повернуто... Забрали невелику суму, яка була у моєї дружини. А як жити?" - зазначив Насіров.

Крім того, він зазначив, що, попри рішення суду про повернення майна, йому досі не віддали годинники і декілька посвідчень.

На запитання журналістів, де його рідні взяли 100 млн грн на заставу, Насіров відповів, що джерела походження цих коштів легальні і були перевірені правоохоронцями.

Як повідомляв Укрінформ, Солом'янський районний суд 8 березня часткового задовольнив клопотання прокурорів САП і обрав запобіжний захід Насірову у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 млн грн, хоча САП просила встановити грошову заставу у розмірі 2 млрд грн. Апеляційний суд міста Києва 13 березня залишив рішення суду першої інстанції без змін.

16 березня Насіров вийшов з-під варти під 100 млн гривень застави. Внесли заставу його дружина і, ймовірно, тесть. 17 березня він побував на допиті в НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-