Порошенко висловив співчуття сім'ї загиблого представника місії ОБСЄ

Порошенко висловив співчуття сім'ї загиблого представника місії ОБСЄ

Укрінформ
Президент Петро Порошенко дав доручення медикам надати необхідну допомогу постраждалим внаслідок підриву на тимчасово окупованій частині Луганщини двом спостерігачам місії ОБСЄ. 

Про це Президент повідомив у Фейсбуці

"Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблого представника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. І бажаю швидшого одужання пораненим. Дав відповідні розпорядження: українські медики у разі необхідності готові надати потрібну допомогу", - йдеться у повідомленні. 

Він також засудив систематичні напади бойовиків на СММ ОБСЄ. 

"Цей злочин має бути розслідуваний, а винні обов'язково покарані. Доручив міністрові закордонних справ бути в постійній координації з ОБСЄ. Українська сторона засуджує усі форми постійного перешкоджання бойовиками роботі СММ ОБСЄ. Її безпека і свобода дій мають бути гарантовані", - зазначається в повідомленні.

Співчуття сім'ї загиблого та всій команді місії ОБСЄ висловив також міністр закордонних справ Павло Клімкін Про це він написав у Твіттері

"Висловлюю співчуття сім'ї загиблого та всій команді СММ ОБСЄ. Пораненим надаватимемо всю необхідну медичну підтримку", - написав Клімкін.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю  близько 10.17 ранку під час здійснення патрулювання на тимчасово не підконтрольній українській владі території Луганської області підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Ймовірно, за інформацією Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), це був підрив на вибуховому пристрої.

У результаті цього інциденту загинув один з членів патруля СММ ОБСЄ і двоє членів патруля були доставлені до лікарні для подальшого обстеження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-