Гройсман розповів про п’ять рішень, спрямованих на інвестиції у громадянина

Гройсман розповів про п’ять рішень, спрямованих на інвестиції у громадянина

Укрінформ
Ключові реформи уряду, що мають розпочатися уже цього року, забезпечать прискорення економічного зростання, яке в середньостроковій перспективі можна реінвестувати в громадянина та людський капітал.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування зі студентами Національного університету "Києво-Могилянська академія", повідомляє Урядовий портал.

"За три роки нам вдалося зупинити політичну кризу. Як результат, зупинили економічне падіння і підійшли до економічного зростання. І сьогодні у нас є шанс до розвитку й реінвестицій національних досягнень у найцінніше, що у нас є, - в людський капітал", - сказав Гройсман.

Він нагадав, що головними рішеннями на найближчу перспективу є пенсійна реформа, реформа земельних відносин, широка приватизація і перетворення в освіті та охороні здоров’я.

Говорячи про пенсійну реформу, Гройсман нагадав, що її ухвалення дозволить перейти до справедливих нарахувань, зниження дефіциту Пенсійного фонду та підвищення пенсій вже з 1 жовтня. Публічна приватизація, зазначив Прем’єр, - "це інвестиції в економіку, в нові робочі місця, в самореалізацію й ефективне управління державним ресурсом".

Земельна реформа, що має декілька обмежень, - це прямий шлях до створення фермерського руху.

"Ми будемо за це боротися, щоб українців зробити багатшими, - сказав Гройсман. - Ми можемо вже сьогодні, змінюючи систему, змінити життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-