Петренко проситиме Раду розглянути законопроект про НАЗК

Петренко проситиме Раду розглянути законопроект про НАЗК

Укрінформ
У четвер, 13 квітня, міністр юстиції Павло Петренко збирається просити Раду внести в порядок денний законопроект № 6335 стосовно змін у роботі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це він повідомив під час прес-конференції в Укрінформі, передає кореспондент агентства.

"Я після прес-конференції повертаюся до парламенту і буду просити членів парламенту, щоб вони поставили на голосування даний законопроект, включили в порядок денний і почали фактично роботу над тим, щоб він став законом", - зазначив Петренко.

За його словами, "дуже погано, що парламент не спромігся в цілому цей закон прийняти до кінця поточного тижня, тому що до 1 травня залишилося небагато часу і тисячі українських державних службовців мають схожу проблему з тією, яка була до 1 квітня".

Він підкреслив, що Раді треба розглянути законопроект щодо переформатування роботи НАЗК як першочерговий, "тому що він не є політичний".

"Я дуже розраховую, що сьогодні український парламент цей процес запустить. На жаль, мало шансів, що сьогодні цей закон може бути проголосований у цілому, розуміючи процедурні питання парламенту, але те, що він повинен бути розглянутий зразу після травневих (свят - ред.) і прийняте рішення, це однозначно", - підкреслив Петренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-