Рева не виключає, що уряд прозвітує у Раді 14 квітня

Рева не виключає, що уряд прозвітує у Раді 14 квітня

Укрінформ
Міністр соціальної політики Андрій Рева не виключає, що звіт уряду в парламенті за результатами першого року роботи відбудеться у п’ятницю, 14 квітня.

Про це Рева заявив у ефірі "112 каналу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо рік уряд працює, то він обов’язково звітуватиме про свою роботу... Це - останній пленарний тиждень роботи Верховної Ради України.  Наступний пленарний тиждень буде через місяць, а в п’ятницю, наскільки я розумію, якраз буде рік як уряд працює. Я думаю, що якраз це (цього дня — ред.) і буде звіт", - сказав Рева.

Як заявляв голова фракції БПП Артур Герасимов, за його інформацією, цього тижня у Верховній Раді не буде звіту уряду за результатами року його діяльності.

Раніше у понеділок перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів повідомив, що уряд згідно з Регламентом Верховної Ради подав звіт за рік своєї роботи, і наразі проходять "широкі зустрічі як у стінах уряду, так і в комітетах, де обговорюються, відповідно, питання дискусійні і пріоритетні на цей рік".

Згідно з законодавством, уряд може звітувати у парламенті про свою діяльність не раніше, ніж через рік після призначення. За результами звіту, в разі визнання роботи Кабміну незадовільною, ВР може відправити його у відставку.

Уряд Володимира Гройсмана призначено у квітні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-