Нардеп пояснив, як безвіз впливає на самореалізацію за кордоном

Нардеп пояснив, як безвіз впливає на самореалізацію за кордоном

Укрінформ
Для українців, які хотіли реалізувати себе за межами України, не потрібен був безвізовий режим, оскільки високопрофесійні фахівці високо цінуються у світі.

Про це розповів у коментарі Укрінформу народний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець.

"Ті професійні українці, які можуть реалізувати себе в професійному напрямку ефективніше за кордоном, ніж в Україні, мають право це зробити, і це не пов'язано з безвізовим режимом. Якщо він професіонал, йому дадуть і візу, і грін-карту, і все, що завгодно", - сказав депутат.

Коментуючи рішення Європарламенту щодо безвізового режиму для України, Ємець зауважив, що далі ми маємо почати жити за європейськими стандартами і крок за кроком рухатися саме в цьому напрямку.

"Бо пересуватись вільно - це прекрасно, але жити як європейці - це остаточна наша мета", - наголосив депутат.

Як повідомляв Укрінформ, Європарламент ухвалив у четвер, 6 квітня, законодавчу резолюцію, згідно з якою Україну переносять до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги для короткострокових подорожей країнами ЄС.

Далі, за процедурою, це рішення має двічі затвердити Рада Євросоюзу - на рівні послів країн-членів та міністрів. Документ також повинні підписати президент Європарламенту та головуючий у Раді ЄС представник Мальти. Рішення набуде чинності на 20-й день після опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-