Порошенко розповів про співпрацю з Латвією в оздоровленні та реабілітації

Порошенко розповів про співпрацю з Латвією в оздоровленні та реабілітації

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко навів приклади співпраці України з Латвією в сфері оздоровлення та реабілітації постраждалих внаслідок російської агресії на Донбасі.

Про це Порошенко розказав на зустрічі з українською діаспорою в Ризі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Інара Мурнієце, спікер латвійського парламенту – фантастична людина, сьогодні на зустрічі розказала мені, що нею зібрана програма по оздоровленню ста українських дітей з Донбасу… До речі, прем’єр-міністр (Маріс Кучінскіс, - ред) сьогодні летить зі мною до Києва (на тристоронню зустріч 5 квітня голів кабмінів України, Латвії та Литви, - ред.)», - розказав Порошенко.

Також Президент розказав, що перша група реабілітованих після важких поранень українських вояків (22 чоловіка) пройде курси по психологічній поствоєнної реабілітації. Про це Порошенко говорив з воїнами ЗСУ, що отримують лікування в Національному реабілітаційному центрі «Вайварі» в Юрмалі.

Нагадаємо: 4 квітня відбувся візит офіційної делегації України на чолі з Президентом Петром Порошенком до Латвії. Відбулися зустрічі, переговори з Президентом Латвії Раймондсом Вейонісом, спікером Саейма (Парламенту) Латвійської Республіки Інарою Мурнієце та Прем’єр-міністром Латвійської Республіки Марісом Кучинскісом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-