Парубій у Варшаві розповів про ініціативу

Парубій у Варшаві розповів про ініціативу "не одного дня" щодо Росії

Укрінформ
Парламенти сусідніх з Росією країн повинні прийняти окремі заяви на адресу країн Заходу, в яких слід застерегти про загрозу з боку Росії.

Про це на початку свого візиту до Варшави на VIII сесію Міжпарламентської асамблеї України, Польщі та Литви, після покладання  квітів до могили воїнам УНР на Вольському кладовищі заявив голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

"Моя ініціатива полягає в тому, щоб європейські держави, які є прикордонними з Російською Федерацією, звернулися до парламентів європейських держав, США, євроатлантичного простору про загрозу з боку Російської Федерації", - підкреслив Парубій.

Він додав, що це потрібно зробити не тільки спільною заявою, але окремими заявами парламентів цих країн до парламентів країн Європи із закликом, що "не можна знімати санкції проти Росії, поки триває агресія і наголошувати, наскільки серйозною загрозою є Росія".

Він зазначив, що ця ініціатива "не одного дня", але сподівається на її реалізацію.

"Ми сподіваємося, що цю ідею буде реалізовано, може не так швидко як би нам цього хотілося, але її обговорять і підтримають наші партнери і в Балтії і в Польщі і навіть у Грузії, яка свого часу відчула на собі, що таке російська агресія",- констатував Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-