На Банковій розповіли про зміни до закону щодо е-декларування

На Банковій розповіли про зміни до закону щодо е-декларування

Укрінформ
Робоча група у складі представників громадських організацій, народних депутатів і представників Адміністрації Президента напрацює узгоджені зміни до закону про е-декларування.

Такої домовленості досягнуто на зустрічі Президента Петра Порошенка з громадськими активістами, повідомляє прес-служба глави держави.

“Оскільки зобов’язання для заповнення електронних декларацій представниками громадських організацій з’являється лише з 2018 року, за пропозицією Президента України, сторони домовилися створити робочу групу за участю представників громадських організацій, народних депутатів та представників Адміністрації Президента з метою опрацювання узгоджених змін до цього закону”, - йдеться у повідомленні.  

Порошенко підкреслив важливість підписання цього закону через необхідність врахування інтересів сотень тисяч військовослужбовців, які зараз захищають Україну від російської агресії.

Глава держави також наголосив на підтримці ініціатив неурядових організацій у сфері боротьби з корупцією. Він звернув увагу на неприпустимість будь-якого політичного тиску чи обмежень діяльності неурядових організацій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-