ФСБ вже намагається блокувати українське мовлення на Крим - Стець

ФСБ вже намагається блокувати українське мовлення на Крим - Стець

Укрінформ
Російська окупаційна влада Криму, зокрема ФСБ, вже намагається блокувати українське мовлення на Крим із Чонгарської вежі, але ці зусилля не матимуть успіху.

Про це поінформував у п'ятницю на прес-конференції, що відбулася після церемонії урочистого відкриття телекомунікаційної вежі на Чонгарі Генічеського району Херсонщини неподалік адмінмежі з окупованим Кримом міністр інформаційної політики України Юрій Стець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Блокування сигналу в тестовому режимі вже зараз відбувається. Є певні, умовно кажучи, військові дії, які можна робити там, інформаційно-військові дії. А що стосується деблокування, одна з таких дій - це збільшення частот (українського мовлення - ред.), і над цим працюють, і працює Нацрада теж. Збільшення частот, на яких буде мовиться з цієї вежі на територію Криму, просто не дасть можливості блокувати тим службам ФСБ, які цим займаються на території поки що окупованого Криму», - сказав Стець.

За його словами, інформаційна війна між Україною та Росією триватиме доти, доки триватиме військова агресія з боку Російської Федерації, доки триватиме анексія Криму. 

«Цей голос українських телеканалів, радіостанцій зараз для кримчан є дуже важливим. Діапазон 100 кілометрів дозволяє діставати майже до Сімферополя», - заявив Стець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-