НАБУ: Підписи голови ЦВК в

НАБУ: Підписи голови ЦВК в "амбарній книзі" Партії регіонів - достовірні

Укрінформ
Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів голови ЦВК в "амбарній книзі" Партії регіонів.

Про це йдеться на сайті НАБУ.

"Про достовірність свідчать результати почеркознавчої експертизи, здійсненої комісією у складі експертів Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. М. Бокаріуса і Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідні висновки НАБУ отримало 15 березня. Зокрема, експертиза підтвердила, що чотири підписи і три записи зроблені власноруч головою ЦВК, якого НАБУ підозрює в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, достовірність підписів голови ЦВК в так званій "амбарній книзі" Партії регіонів підтверджені вдруге: вперше це зробили експерти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України (ДНДЕКЦ).

Як повідомлялося, 13 грудня 2016 року голові ЦВК Михайлу Охендовському повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України. Загальна сума хабарів, інкримінованих детективами підозрюваному, склала 161 698 доларів США, що в еквіваленті по курсу Національного банку України на час вчинення злочинів становило 1 294 438 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-