Порошенко: Вартість відібраних ОРДЛО активів - близько $2 мільярдів

Порошенко: Вартість відібраних ОРДЛО активів - близько $2 мільярдів

Фото
Укрінформ
Попередньо вартість активів, які відібрала окупаційна адміністрація окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), дорівнює 2 млрд доларів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час екстреного засідання Ради національної безпеки та оборони України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Попередньо вартість відібраних активів дорівнює двом мільярдам доларів. Частина власників, слід віддати їм належне, згорнула виробництво. А ті, хто його продовжує, звичайно ж, хай і не розраховують на реалізацію товарів в Україні. Завдяки спільним зусиллям блокадників та терористів Україна втратила свої підприємства, і це, на жаль, створило нову реальність", - сказав Президент.

Порошенко нагадав, що останнім часом загострилася обстановка на фронті, Росія визнала паспорти так званих республік, а їхнє самозване керівництво конфіскувало, захопило українські підприємства.

Як повідомляв Укрінформ, Президент запропонував РНБО України ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку транспортного – і не лише залізничного - сполучення з окупованою територією, яке діятиме “доти, поки окупанти не повернуть назад під юрисдикцію України вкрадені українські підприємства”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-