Клімкін виступить у Сенаті США щодо агресії Росії

Клімкін виступить у Сенаті США щодо агресії Росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у вівторок виступить на слуханнях у Підкомітеті з питань державних, зарубіжних операцій та пов'язаних з ними програм Комітету з асигнувань американського Сенату.

Засідання розпочнеться о 14.15 за місцевим часом (о 21.15 за Києвом), повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

У підкомітеті зауважили, що це будуть слухання "щодо російської політики, а також намірів США відносно конкретних європейських країн".

Крім міністра Клімкіна, перед американськими сенаторами також свідчитимуть посли в Сполучених Штатах від Республіки Польща – Пьотр Вілчек, Грузії – Давід Бакрадзе, Латвії – Андріс Тейкманіс, Литви – Роландас Крісциунас, Естонії – Еерік Мармей.

Крім того, міністр закордонних справ України проведе зустріч у вівторок із главою Держдепартаменту США Рексом Тіллерсоном, представниками Білого дому, а також провідними американськими експертами у Вашингтоні.

Як повідомляв Укрінформ, Павло Клімкін 6-7 березня перебуває з робочим візитом у столиці США з метою інтенсифікації політичного діалогу між двома державами в контексті обговорення широкого кола питань українсько-американського стратегічного партнерства. При цьому увага звертається, передусім, на відновлення територіальної цілісності й суверенітету України, а також на підтримку Вашингтоном поступального просування внутрішніх реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-