Канада має показати свою рішучість в Україні – тіньовий міністр

Канада має показати свою рішучість в Україні – тіньовий міністр

Укрінформ
Міжнародній спільноті необхідно продемонструвати свою рішучість захищати Україну, аби примусити Росію відмовитися від своїх незаконних дій.

Таку думку висловив тіньовий міністр закордонних справ Канади Пітер Кент, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо показати рішучість в Україні, аби віднадити Росію від продовження агресії і примусити її вивести свої війська та дозволити Україні продовжувати демократичний розвиток та відносини із Заходом. Це дозволить народу України поволі повернутися до безпеки», - сказав Кент.

Він також наголосив на важливості розгортання у країнах Балтії додаткових сил НАТО. «Ми відряджаємо канадські підрозділи до Латвії, а США та інші союзники – до інших країн Балтії, аби знеохотити Путіна від подальшої агресії та імперіалістичних зазіхань», - наголосив депутат.

Нагадаємо: під час Варшавського саміту НАТО Канада погодилася надіслати свої війська разом із технікою до Латвії та очолити багатонаціональний батальйон, який перебуватиме у Прибалтиці з метою стримування можливої російської агресії. По батальйону виділили також США, Німеччина та Великобританія, які розгорнуть свої війська у інших прикордонних із Росією державах-членах Північноатлантичного альянсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-