Гройсман полетів у Брюссель економ-класом

Гройсман полетів у Брюссель економ-класом

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман полетів у Брюссель економ-класом. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко, який також летить цим літаком у Брюссель. 

«Сьогодні виступаю в Брюсселі на дискусії, організованій Martens Center про реформи в Україні. В одній панелі також виступ прем'єра Володимира Гройсмана, який щойно зайшов у літак, чим викликав пожвавлення серед пасажирів. Летить не у бізнес класі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибуде з дводенним візитом до Брюсселя. Згідно з програмою візиту, глава українського уряду обговорить актуальні питання з керівництвом Європейського Союзу і НАТО.

Зокрема, у четвер Гройсман проведе зустріч з із заступником генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер та президентом Європейської ради Дональдом Туском.

У п’ятницю Прем’єр-міністр зустрінеться з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.

У ході переговорів з керівництвом ЄС передбачено обговорення ситуації на сході України та стану імплементації Мінських домовленостей, ходу реалізації ключових реформ в Україні, лібералізації візового режиму між Україною та ЄС, актуальних питань торговельно-економічного співробітництва й імплементації поглибленої всеохоплюючої зони вільної торгівлі

Під час перебування в Брюсселі Гройсман також візьме участь у міжнародній конференції «Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ», організованій Центром європейських досліджень Мартенса. На заході буде представлено прогрес України в реалізації ключових економічних і політичних реформ, а також пріоритети уряду на найближчу перспективу у просуванні порядку денного реформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-