Порошенко та прем’єр Ізраїлю обговорили підписання угоди про вільну торгівлю

Порошенко та прем’єр Ізраїлю обговорили підписання угоди про вільну торгівлю

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

"Лідери двох держав обговорили актуальні питання двостороннього порядку денного, а також окреслили першочергові напрями поглиблення співробітництва між Україною та Державою Ізраїль", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники наголосили щодо необхідності активізації економічного співробітництва між Україною та Ізраїлем та погодилися вжити заходів для завершення процесу укладення двосторонньої Угоди про вільну торгівлю.

Досягнуто домовленості щодо взаємної підтримки в рамках міжнародних організацій на основі спільних інтересів, а також з урахуванням членства України в Раді Безпеки ООН.

Глава ізраїльського уряду привітав Україну з початком головування в РБ ООН. Було підтверджено налаштованість обох Сторін тісно співпрацювати задля посилення боротьби з тероризмом, сприяння мирному врегулюванню на Близькому Сході і відновленню територіальної цілісності та суверенітету України.

В рамках зміцнення дружби і партнерства між народами України та Ізраїлю було досягнуто домовленості про візит Прем'єр-міністра України до Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-