Асоціація Україна-ЄС: у парламент Нідерландів подали проект ратифікації угоди

Асоціація Україна-ЄС: у парламент Нідерландів подали проект ратифікації угоди

Укрінформ
Законопроект для ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС подано в парламент Нідерландів.

Проект закону разом із королівським зверненням та висновками Державної ради Нідерландів опубліковано на сайті Нижньої палати парламенту Нідерландів.

У документі зазначається, що цим законом регулюється набуття чинності закону від 8 липня 2015 року, яким було схвалено ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Нагадаємо, уряд Нідерландів погодив супровідний закон для ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС та передав його для оцінки Державній раді. Для завершення ратифікації документ має бути підтриманий Нижньою та Верхньою палатами парламенту Нідерландів.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні минулого року у Нідерландах відбувся консультативний референдум, на якому більшість проголосувала проти ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Уряд країни виступив за пошук рішення, яке б давало можливість зняти висловлені під час кампанії "занепокоєння" виборців і при цьому ратифікувати документ. В середині грудня минулого року лідери Євросоюзу погодили запропоновані Нідерландами пропозиції щодо умов завершення ратифікації у країні Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-