Кодекс етики має взятися за проблеми кнопкодавства, прогулів та лайки - Суслова

Кодекс етики має взятися за проблеми кнопкодавства, прогулів та лайки - Суслова

Укрінформ
Народний депутат від фракції БПП Ірина Суслова вважає, що кодекс етики народних депутатів потрібний і має врегулювати проблеми кнопкодавства, прогулів та неетичних висловлювань у Верховній Раді.

Про це вона заявила під час форуму "Етичні стандарти для народних обранців: перспективи запровадження в Україні" у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо говорити про парламент, то Кодекс депутатської етики потрібний і мав би врегулювати питання відповідальності за те, що депутат не відвідує засідання Верховної Ради; питання неособистого голосування; питання неетичних висловлювань", - сказала вона.

Водночас народний депутат - представник Комітету ВР з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України Світлана Войцеховська нагадала, що у діючому Регламенті вже прописані етичні норми, але їх не виконують.

"Прийняття етичного кодексу  є потрібним. В діючому Регламенті теж прописано багато хороших речей, але їх ніхто не виконує. Треба, щоб цей процес не залишився на папері, потрібне усвідомлення народними обранцями і усвідомлення виборцями", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-