Уряд моніторитиме ситуацію в Авдіївці похвилинно - Гройсман

Уряд моніторитиме ситуацію в Авдіївці похвилинно - Гройсман

Укрінформ
Уряд моніторитиме похвилинно ситуацію навколо Авдіївки, жителі якої внаслідок обстрілів залишилися без світла, води й тепла.

Про це у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я розглядаю всі можливості. Ми будемо постійно моніторити ситуацію, буквально похвилинно, будемо приймати рішення відповідно до того, як будуть розвиватися події. Ситуація є дуже і дуже складною", - сказав він, відповідаючи на запитання ведучого, чи розглядає влада можливість евакуації населення в Авдіївці.

Гройсман зазначив, що на даний момент провести ремонтні роботи неможливо, оскільки бойовики і досі здійснюють обстріл по місту.

"Як тільки обстріли будуть припинені, як тільки буде можливість вийти (в "сіру зону" – ред.) для того, щоб відновити енергопостачання, це означає, що буде запущено коксохім, буде запущено тепло. До того часу ми будемо підтримувати все, що необхідно", - підкреслив він.

Глава Уряду додав, що "зараз будуть сформовані осередки, де людям можна зробити обігрів, буде підтримка роботи самої лікарні, що є надзвичайно важливим. І ми готуємо резервні варіанти, транспорт, перевезення для того, щоб на час ремонту забезпечити людей всім необхідним".

Як повідомлялося, бойовики у понеділок перебили останню лінію електропередачі, яка живила Авдіївку, - місто залишилося без світла, води й тепла.

Крім того, внаслідок обстрілів знеструмлено Авдіївський коксохімічний завод, на підприємстві взялися до його консервації.

Минулої доби унаслідок бойових дій у промзоні біля Авдіївки загинуло четверо бійців АТО, ще 14 дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-