Янукович вимагає, аби підозру про держзраду йому дали в руки

Янукович вимагає, аби підозру про держзраду йому дали в руки

Укрінформ
Адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк заявляє, що підозра про держзраду має бути вручена екс-президенту вручити, інакше буде нелегітимною.

Про це він сказав в ефірі 112, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Янукович вимагає або слідчим прибути за місцем його знаходження, або отримати ці документи через прокуратуру РФ для того, щоб була можливість реагувати, захищатись у справі.. Уточнена підозра, як і підозра перша, не була отримана нашим клієнтом в установленому порядку. Ми очікуємо, коли вона надійде або шляхом особистого вручення з боку слідчих, або через прокуратуру РФ. До цього часу будь-які дії є неправомірними", - заявив адвокат.

За його словами, надсилання підозри через інтернет, опублікування її у Facebook чи шляхом оголошення по відеозв'язку у залі судового засідання є неналежними діями і не має жодних юридичних наслідків.

Як відомо, Янукович, який утік з України, заявляє про готовність давати свідчення за нинішнім місцем проживання на території Російської Федерації. Про це, зокрема, йдеться в заяві, яку його адвокат Віталій Сердюк передав до Генеральної прокуратури України у понеділок, 30 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-