У

У "Народному фронті" чекають на результати розслідування справи Пашинського

Укрінформ
У парламентській фракції "Народний фронт" чекають на результати розслідування справи щодо Сергія Пашинського у зв'язку з інцидентом зі стріляниною за його участю наприкінці минулого року.

Про це розповів член фракції Леонід Ємець журналістам в кулуарах Верховної Ради.

"Пашинський нам доповів, що він відповідально ставиться до своїх обов'язків як депутата і член фракції, тому не буде уникати жодного виклику до прокуратури або інших правоохоронних органів для того, щоб не лунали звинувачення, що він користується депутатською недоторканністю. На сьогодні ми бачимо, що він абсолютно виконує ці обіцянки, він бере участь у всіх слідчих діях і ми всі з зацікавленістю, як і інші громадяни, чекаємо на результати розслідування", - сказав Ємець.

За його словами, позиція фракції стосовно цієї справи полягає в тому, щоб була встановлена справедливість.

Як повідомлялося, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області стався інцидент на дорозі між народним депутатом від Народного фронту Сергієм Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом. Тоді Пашинський поранив свого опонента з вогнепальної зброї, яка, за його словами, є нагородною - він отримав її у березні 2014 року, коли був в.о. голови Адміністрації Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-