Голову НАЗК чекають зі звітом на Кабміні

Голову НАЗК чекають зі звітом на Кабміні

Укрінформ
Члени Кабінету міністрів України у середу на засіданні мають намір врегулювати на державному рівні сферу виробництва цукру та цукрових буряків у період з 1 вересня 2017 року до 1 вересня 2018 року.

Як зазначається у порядку денному засідання, розміщеному на Урядовому порталі, доповідатиме щодо цього питання міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий.

Крім того, міністр культури Євген Нищук запропонує колегам внести зміни до положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів.

Урядовці також можуть затвердити порядок розроблення та реалізації пробаційних програм. Доповідатиме це питання міністр юстиції Павло Петренко.

Міністр соціальної політики Андрій Рева запропонує колегам внести зміни до порядку видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

У порядку денному - питання громадської ради при Національному агентстві з питань запобігання корупції. Учасники засідання планують заслухати голову НАЗК Наталію Корчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-