Холодницький каже, що

Холодницький каже, що "чорну бухгалтерію ПР" розслідує один детектив

Укрінформ
Розслідування справи так званої чорної бухгалтерії Партії регіонів веде лише один детектив Національного антикорупційного бюро.

Про це розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв'ю "Українській правді"

"Зараз фактично лише одна людина в НАБУ займається справою "чорної бухгалтерії", хоча перед тим займалося 7-10 детективів. Де вони всі поділися, не знаю", – сказав він.

Холодницький зауважив, що кілька разів просив керівника відповідального підрозділу НАБУ посилити групу детективів у цій справі.

"На мої неодноразові наполягання, що групу треба посилити, я чую від керівника підрозділу "у нас немає людей", – сказав керівник САП.

Крім того, Холодницький зазначив, що в "чорній бухгалтерії" не було жодного підпису американського політтехнолога Пола Манафорта.

"Жодної експертизи не призначали, бо підстав вважати, що він десь розписувався, немає. Все це спекуляції. Не можна порівнювати справу Охендовського і справу Манафорта. У Пола Манафорта немає жодної підозри чи жодного статусу", – додав він.

Як повідомлялося, 31 травня народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив дані, що свідчать про виділення Партією регіонів великих сум на діяльність партії "Наша Україна" і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії в 2012 році.

У документах фігурував американський політтехнолог Пол Манафорт, який був змушений піти з передвиборчого штабу кандидата у президенти США Дональда Трампа через скандал з "чорною бухгалтерією".

НАБУ підтвердила перебування імені Манафорта у списках "чорної бухгалтерії" ПР, згідно з якими він отримав 12,7 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-