Фріз готова звозити Ле Пен на Донбас – подивитись на «рускій мір»

Фріз готова звозити Ле Пен на Донбас – подивитись на «рускій мір»

Укрінформ
Народний депутат, член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція Ірина Фріз готова організувати поїздку кандидата на виборах президента Франції Марін Ле Пен до України.

Про це депутат повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Як член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція, я готова організувати візит пані Ле Пен в Україну для того, щоб вона на власні очі побачила ситуацію в країні та здійснила візит на схід в зону АТО для того, щоб побачити наслідки «руського миру». Я переконана, що пані Ле Пен, незважаючи на трансляцію російської риторики щодо України, є патріоткою Франції. І я переконана в тому, що завдяки візиту в Україну вона змінить свою риторику», - зазначила Фріз.

За її словами, незважаючи на те, що пані Ле Пен «відкрито фінансується та має кредитну лінію від Росії», їй не вистачає зовнішньополітичного досвіду та інформації для того, щоб оцінити ситуацію, що склалася в Україні, та російську політику на пострадянському просторі.

«Міграційна проблема, що лежить в основі передвиборчої програми Ле Пен, була створена саме через втручання Росії в сирійський конфлікт та бомбардування Кремлем населених пунктів. Тож Ле Пен, на жаль, не досить розуміє роль Росії у кризових явищах в самій Франції», - резюмувала депутат.

Як повідомляв Укрінформ, лідер політичної партії "Національний фронт", кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен вважає, що анексія Криму Росією "не є незаконною".

МЗС України жорстко відреагував на цю заяву Ле Пен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-