Савченко заявила, що хоче переговорів із Захарченком та Плотницьким у Києві

Савченко заявила, що хоче переговорів із Захарченком та Плотницьким у Києві

Укрінформ
Депутат Верховної Ради Надія Савченко планує нові зустрічі з ватажками "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким і розраховує провести одну з них у Києві.

Про це вона сказала в четвер в ефірі "Шустер Live", повідомляє "Лівий Берег".

"Я не вважаю, що ці зустрічі мають бути постійними і тривалими у часі, як Мінський процес. Але йшлося при нашій першій зустрічі, що можливі і наступні. Я вважаю, що не потрібно зустрічатися через 7-й, 12-й, 200-й кілометр. Ми знаходимося в Україні. І наступного разу можна зустрічатися в Луганську чи Донецьку, а потім - у Києві. І я роблю заявку на наступну зустріч", - заявила вона.

Нагадаємо, що 7 грудня в Мінську Надія Савченко зустрічалася з ватажками так званих "ЛНР" і "ДНР". Згодом вона розповіла, що з терористами Захарченко та Плотницьким на цій зустрічі вдалося домовитися про обмін 256 терористів на 52 українців.

Згодом лідери бойовиків заявили, що вони готові передати Україні полонених через Надію Савченко. Але при обміні самої Савченко не було - ъх передали керівнику українського Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану.

До слова, прямі переговори між владою України і ватажками бойовиків "ДНР" і "ЛНР" відкрито підтримує Росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-