Аваков хоче, щоб Кабмін розібрався з голосуванням в ООН щодо Ізраїлю

Аваков хоче, щоб Кабмін розібрався з голосуванням в ООН щодо Ізраїлю

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує окремим питанням на засіданні Кабінету міністрів розглянути голосування України на Раді безпеки ООН за резолюцію щодо ізраїльських поселень.

Про це Аваков написав у неділю на своїй сторінці у Facebook

«Голосування України проти Ізраїлю в ООН виглядає дивним і необдуманим. Цей факт необхідно розглянути на найближчому засіданні Кабміну», – вважає Аваков.

Ця реакція міністра внутрішніх справ з’явилася після того, як речник Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана сьогодні повідомив, що голова уряду переніс свій візит до Ізраїлю, запланований на 27-28 грудня. Прес-секретар заявив, що нову дату візиту буде визначено пізніше.

Як повідомлялося раніше, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу скасував візит українського прем'єра до Ізраїлю - у зв'язку з ситуацією довкола голосування у Раді безпеки ООН за резолюцію щодо ізраїльських поселень.

З 15 членів Радбезу ООН 14, включно з Україною, проголосували за резолюцію із закликом до Ізраїлю припинити будівництво поселень на палестинських територіях. США утрималися під час голосування, але при цьому не скористалися правом вето.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-