На сайті ВР оприлюднили проект постанови про звільнення Насірова

На сайті ВР оприлюднили проект постанови про звільнення Насірова

Укрінформ
На сайті Верховної Ради оприлюднено проект постанови про визнання роботи голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та його першого заступника Сергія Білана незадовільною та звільнення їх з займаних посад.

Відповідний документ розміщено на сайті парламенту.

"Необхідність звільнення Романа Насірова і Сергія Білана з займаних посад пояснюється численними фактами порушень, вчиненими високопосадовцями, зловживанням службовим становищем, здійсненням неефективної фіскальної політики, направленої виключно на тиск на платників податків і приховування незаконної діяльності окремих суб'єктів господарювання", - йдеться у тексті пояснювальної записки до документа.

У записці зауважується, що зверння до Прем'єр-міністра щодо звільнення голови ДФС та його заступника було направлено депутатами Вікторією Войціцькою та Андрієм Журжієм ще у жовтні.

Серед порушень, в яких депутати звинувачують керівництво ДФС, зловживання при здійсненні бюджетного відшкодування та адміністрування ПДВ та відсутність, всупереч законодавству, на сайті ДФС інформації з реєстрів заяв про відшкодування ПДВ в повному обсязі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-