НАЗК вже передало до суду перші протоколи щодо е-декларації

НАЗК вже передало до суду перші протоколи щодо е-декларації

Укрінформ
Національне агентство запобігання корупції направило до суду перші чотири адміністративні протоколи через порушення чиновниками строків подання електронних декларацій.

Як повідомив заступник голови НАЗК  Руслан Радецький на своїй сторінці у Facebook, таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні НАЗК.

"Радий повідомити, що НАЗК направило до суду перші адміністративні протоколи про порушення фінансового контролю... Згідно з протоколом, уповноважені особи НАЗК виявили 4 випадки невчасного подання е-декларацій особамии, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування за 2015 рік без поважних причин", - зазначив він.

Він уточнив, що документи складено відповідно до частини третьої статті 12 закону України «Про запобігання корупції» та Порядку оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів НАЗК.

Як повідомлялося, перший етап електронного декларування для осіб, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище у державі, тривав з 1 вересня до 30 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-