Україна й Малайзія прискорюють запуск міждержавного торгового комітету

Україна й Малайзія прискорюють запуск міждержавного торгового комітету

Укрінформ
У рамках візиту до Малайзії Президент України Петро Порошенко домовився пришвидшити запуск українсько-малайзійського торгового комітету, а також запросив студентів цієї держави вступати до українських вишів.

Про це він заявив під час оголошення заяв для ЗМІ з прем'єр-міністром Малайзії Наджибом Тун Разаком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми домовилися пришвидшити запуск українсько-малайзійського торгового комітету. І ми сподівалися на першу зустріч наступного року, але ми перенесли на цей рік, і я думаю, що це є прикладом змін у підході щодо наших взаємовигідних відносин", - сказав Порошенко.

За його словами, у рамках переговорів обговорювалися також міжлюдські контакти. "Ми думали про те, аби допустити малайзійських студентів до українських вишів. Це дуже перспективний напрямок", - зауважив він.

При цьому, Порошенко і Разак обговорили питання розвитку  українського туризму у Малайзії, оскільки ця країна стає все більш популярним напрямком для українців.

"Сьогодні нам важливо підписати угоду про екстрадицію і взаємну правову допомогу у кримінальних справах. Таким чином ми зможемо захищати інтереси наших громадян більш ефективно", - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-