Азаров програв суд Лубківському

Азаров програв суд Лубківському

Укрінформ
Екс-прем'єр міністр Микола Азаров програв суд і апеляцію за своїм позовом проти колишнього радника глави Служби безпеки України Маркіяна Лубківського, якого звинувачував у наклепі.

Про це повідомив Лубківський у Фейсбуці.

"Хочу поставити крапку в одній історії... Московські адвокати не допомогли посміховиську на прізвище Азаров виграти проти мене суд і апеляцію за його позовом. Нагадаю, що як радник голови СБУ Наливайченка я, на основі наявної оперативної інформації, стверджував, що екс-прем'єр намагався дестабілізувати ситуацію в Україні, проплачуючи псевдо-протестні акції", - написав Лубківський.

Він також оприлюднив рішення Шевченківського райсуду Києва від 5 лютого 2016 року, у якому суд відмовив екс-прем'єру в задоволенні його позову про наклеп.

Крім того, Лубківський навів рішення Апеляційного суду Києва від 7 квітня, який в основній частині залишив попереднє рішення суду без змін.

Як повідомлялося, екс-прем'єр Азаров назвав звинувачення Лубківського "брехливим брудом" і заявив, що не може фінансувати акції протесту через "відсутність грошей".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-