Уряд має спиратися на підтримку не популістської, а реальної коаліції - Гройсман

Уряд має спиратися на підтримку не популістської, а реальної коаліції - Гройсман

Укрінформ
Влада не має залишатися осторонь тих проблем, що турбують суспільство, і ніхто не зможе "пересидіти" ту кризу, яку сьогодні відчувають люди.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Інтер".

Він, зокрема, наголосив, що сьогодні представники усіх рівнів влади у тісній взаємодії з міжнародними партнерами мають об'єднатися над вирішення нагальних проблем країни та докладати у десятки разів більше зусиль через те, що багато часу було втрачено.

"Треба [вирішувати проблеми] не згори високих київських кабінетів, а спільно з мерами, міськими радами, сільськими радами, обласними радами, з обласним адміністраціями. Маємо усі об'єднатися. Має бути одна ідея: Україна – успішна країна. І тоді ми зможемо це зробити", – наводить його слова офіційний парламентський портал.

Керівник Верховної Ради також зауважив, що дуже важливо, аби нова коаліція та новий уряд, за умови його формування, не були популістськими, а провадили "відвертий і конструктивний діалог" з громадянами. "Лідер реформ – уряд. Уряд має бути ефективним, професійним. І уряд має спиратися на підтримку не популістської, а реальної коаліції, яка забезпечить реформи", – наголосив він.

"Якщо ми не зрозуміємо, що ці десятки, десятки проблем, які мають сьогодні критичне значення, не будуть вирішені, проблем буде все більше і більше, а настрої в суспільстві будуть все гірше і гірше. Україна цього не заслуговує", – підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-