Оголошення вироку Савченко

Оголошення вироку Савченко

Онлайн
Укрінформ
У вівторок, 22 березня, Донецький суд Ростовської області РФ продовжив оголошення "вироку" українській льотчиці, народному депутату Надії Савченко.

Онлайн трансляцію із зали суду веде Радіо Свобода.

Російське слідство обвинувачує Савченко у вбивстві російських журналістів шляхом коригування вогню. Насправді телевізійники "России-1", що працювали без акредитацій і належних засобів захисту, загинули, потрапивши під випадковий обстріл.

Савченко також обвинувачують у незаконному перетині кордону. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була незаконно переправлена на територію Росії, де проти неї сфальсифікували справу.

Команда адвокатів Савченко (три російських і один український) переконливо викрила дані фальсифікації і довела невинність Савченко за допомогою декількох алібі (телефонний білінг, астрономічна експертиза).

Світові лідери закликали керівництво Росії відпустити Савченко. В Європі та світі нині обговорюється список  санкцій "список Савченко" щодо російських чиновників, у тому числі високих. На 21-22 березня у всьому світі планується проведення Global Day #FreeSavchenko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-